top of page

Aanbod : 

​Bij Rebelderly richten we ons op het bieden van trainingsprogramma's voor senioren die hun kracht en vitaliteit willen herwinnen. We willen dat je je gouden jaren in topvorm kunt doorbrengen. Ons oefenprogramma is ontwikkeld om je lichaam te stimuleren, spieren te gebruiken die je lang niet hebt aangesproken en om je eens goed wakker te schudden op een speelse manier. Deze aanpak bevordert groei en zorgt ervoor dat je lichaam de komende jaren sterk blijft, klaar voor alle sportieve en dagelijkse uitdagingen die je wilt aangaan!

REBELDE-134.jpg
WhatsApp Image 2024-07-04 at 23.11.02.jpeg

Rebelderly FIT

Onze trainingen zijn gericht op het uitvoeren van efficiënte en functionele bewegingen, altijd in een leuke en ondersteunende sfeer.

Hierbij werken we aan kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit en balans, de bouwstenen voor een gezond en actief leven. Deze bouwstenen combineer ik zoveel mogelijk per oefening/training om u maximaal uit te dagen!

Onze sessies bij Rebelderly zijn ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn, ongeacht je niveau. Of het nu verschillende gewichten, herhalingen of intensiteit betreft, de workouts blijven altijd uitdagend en intensief. Zelfs als je herstellende bent van een blessure of andere omstandigheden, kunnen de trainingen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

Deze dienst is beschikbaar met een 10 beurtenkaart op basis van een glijdende prijsschaal. 

1-1 sessie actief ouder worden

Tijdens onze sessie "Actief Ouder Worden" ontdekken we tezamen welke bouwstenen voor een vitaler leven u nodig heeft. We richten ons op vijf belangrijke pijlers: uithoudingsvermogen, kracht, balans, mobiliteit en ademhaling.

 

We beginnen met een reeks tests om uw huidige niveau in elk van deze gebieden te evalueren. Vervolgens bespreken we de resultaten en bepalen we hoeveel begeleiding u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Samen stellen we een persoonlijk plan op dat aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen, zodat u optimaal kunt genieten van een actieve en gezonde levensstijl.

Deze dienst is beschikbaar met een 10 beurtenkaart op basis van een glijdende prijsschaal. 

REBELDE-151.jpg
REBELDE-134.jpg
OKRA TALK.jpg

WORKSHOPS

Bij Rebelderly bieden we een reeks van informatieve, maar toch actieve workshops aan die speciaal zijn ontworpen voor senioren. Deze sessies zijn gericht op het bevorderen van gezondheid en welzijn op een leuke en interactieve manier.

Keuze uit de volgende onderwerpen:

1. De gevaren van ouder worden:

In deze workshop bespreken we de veelvoorkomende gevaren en uitdagingen die gepaard gaan met ouder worden. We bieden praktische tips en strategieën om deze risico's te verminderen en een gezonde, veilige levensstijl te behouden.

2. Sterker in je schoenen staan:

Deze workshop richt zich op het verbeteren van je balans. We doen verschillende oefeningen die je helpen sterker in je schoenen te staan en je stabiliteit te vergroten. Dit is essentieel om valpartijen te voorkomen en je bewegingsvrijheid te behouden.

3. Vallen & opstaan:

Leer hoe je veilig kunt vallen en op welke manieren je weer van de grond kunt opstaan. Deze sessie biedt praktische oefeningen en technieken om je valvaardigheden te verbeteren en je vertrouwen te vergroten. Veiligheid staat hierbij voorop, zodat je voorbereid bent op onverwachte situaties.

 

Onze workshops combineren nuttige informatie met praktische, hands-on activiteiten, zodat je niet alleen leert, maar ook direct in de praktijk kunt brengen wat je hebt geleerd. Doe mee en ontdek hoe je actief en gezond kunt blijven tijdens je gouden jaren!

Prijs & locatie bespreekbaar.

 

Gratis kennismakings gesprek

Benieuwd naar wat Rebelderly voor jou kan betekenen? Ontdek het tijdens een gratis 15 minuten kennismakingsgesprek! Dit gesprek kan zowel telefonisch als online via Zoom plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we jouw doelen en wensen, en kijken we hoe onze programma's je kunnen helpen om sterker, gezonder en actiever te worden. Als je niet in de buurt woont, vertellen we je graag meer over ons virtuele coachingsprogramma, dat je op afstand begeleidt en ondersteunt.

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en biedt je de kans om vragen te stellen en te ontdekken hoe Rebelderly je kan helpen om optimaal te genieten van je gouden jaren. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een vitaler leven!

frontal.jpg
bottom of page